csütörtök, február 20

Himalaya Herbals ~ Ajánló

A mindennapi arcápolás fő alapja a megfelelő arctisztító megválasztása. Sokáig küzdöttem ezzel a problémával, amíg rá nem találtam a bőrtípusomhoz illőre. Körülbelül egy évvel ezelőtt a brands.hu oldalon ismerkedtem meg először a Himalaya Herbals készítményeivel. Éppen nagy akcióban voltak, így lecsaptam két termékükre is.

Szépség a természet erejével

Az indiai céget Mr. Manal alapította 1930-ban. Célja elsősorban az volt, hogy az ajurvédikus gondolkodást modern formába öltse és felfedje a több, mint 4000 éves gyógynövénytudomány rendszerének titkát a mai emberek számára.
A Himalaya mára a legmagasabb minőséget és a legjobb összetételi színvonalat képviseli a gyógynövényeket tartalmazó termékek piacán. Minden egyes cikkük több éves elsődleges fejlesztésen és klinikai kutatáson megy keresztül, mielőtt a polcokra kerül. Leginkább figyelemreméltó, hogy 100%-ban növényi eredetűek és állatkísérletektől mentesek.

Nos, akkor nem is szaporítanám tovább a szót, íme! :)


Krém aknés és pattanásos bőrre 

A kapokfa összehúzó és nyugtató tulajdonságai révén hatékonyan kezeli az aknékat, pattanásokat és megelőzi a későbbi megjelenésüket. A barátcserje enyhíti a bőr irritációját. Az aloe vera regeneráló hatásának köszönhetően a bőr puhává válik.






Nim habzó arclemosó normál és zsíros bőrre

Egyedi fejlesztésű szappanmentes arclemosó mindennapos használatra a tiszta és problémamentes bőrért. Gyengéd habja egyenletesen oszlik el az arcon. Megtisztítja a bőrt a felesleges zsírtól és a szennyeződésektől, anélkül, hogy kiszárítaná.

A nim növénynek tisztító és antibakteriális hatása is ismert. A kurkumával együttesen hatékony a mitesszerek és a pattanások kezelésében. Használata során a bőr felfrissül, puha, tiszta és problémamentes lesz.

  
Dermatológiailag teszteltek, hypo-allergének, klinikailag bizonyított hatékonyságúak.

Személyes tapasztalataim alapján bátran ajánlanám a Himalaya Herbals termékeit, mivel széles szépségápolási skálával rendelkeznek, ebből adódóan mindenki megtalálja a bőrtípusának megfelelőt.

Használatuk alkalmával a gyulladásos területek száma csökkent. A zsírosabb részeket mattosították. Az ígért hatást nálam teljes mértékben elérték. 

Azonban sérült bőrfelületen alkalmazva előfordulhat irritáló, csípő érzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése