csütörtök, március 6

The Body Shop ~ Termékajánló

Amint az már valószínűleg kiderült rólunk, kifejezetten rajongunk a természetes alapanyagú és állatkísérletektől mentes kozmetikumokért. A következőekben szeretnélek titeket megismertetni a The Body Shop néhány termékével, de főként a mandulás és a málnás testvajukkal, melyekkel jómagam is rendelkezek. Elsősorban azonban a cégről szeretnék néhány információt megosztani veletek.

A vállalatról
Anita Roddick alapította, központja Dél-Angliában, Littlehamptonban van. A cég 2006 óta a L'Oréal csoport része. Alapelvük szerint az üzletnek többről kellene szólnia, mint a pénzszerzés: a felelősségről és a közjóról. Anita ennek szellemében hozta létre 1990-ben jótékonysági alapítványát, a The Body Shop Foundationt. Már több, mint 20 éve támogatják az oktatást világszerte. Méltányos közösségi és kereskedelmi programjaik keretében segítenek a hátrányosabb helyzetben élő gyerekek tanításának elősegítésében (tanszerek beszerzése, iskolák építése, fejlesztése, korszerűsítése). Ezen felül fontos szerepük van a környezetvédelemben, a családon belüli erőszak áldozatainak megsegítésében, valamint a gyermekkereskedelem -és állatkísérletek megszüntetésében.

Nos akkor röviden be is mutatnám a szerzeményeimet. :)


Mindkét testvajról elmondhatom, hogy azonnal belopták magukat a szívembe. Rendkívül puha, finom és krémes állaguk van. Egészen rövid idő alatt beszívódnak a bőrbe. Használatuk után nem hagynak kellemetlen, olajos érzetet a bőrfelszínen.

Normál áruk: 4990.-Ft/db. Sajnos jelenleg nem kaphatóak, de 1+1 vagy 2+1-es akció keretein belül még visszatérhetnek, ezért érdemes feliratkozni a hivatalos weboldaluk hírlevelére.


Málnás Testvaj [Raspberry Body Butter]
Ki gondolná, hogy ez a 200ml-es ínycsiklandozó tégely valójában egy rózsaszínes málnás testvajat rejt?! Első szaglásra meglehetősen intenzív, markáns illata van, ezáltal a megosztó "vagy tetszik vagy nem" kategóriába sorolnám. Személy szerint én roppantul megkedveltem, bár eleinte bevallom ódzkodtam tőle, de az idő őt igazolta. :) Shea vajat tartalmaz, mely a nap 24 órájában fokozatosan hidratál. Normál és száraz bőrre egyaránt ajánlanám.
Mandulás Testvaj [Almond Body Butter] 

Tápláló mandulamag olajat tartalmaz. Az esszenciális zsírsavaknak köszönhetően biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát. A kakaóvaj által puhítja és selymes tapintásúvá teszi a bőrt. Fő összetevője a shea vaj, amely a leggazdagabb természetes hidratáló. Nagyon finom, nem tolakodó, mandulás és marcipános illata van. Abszolút kedvencem lett, számomra ő a "legvajasabb-csajosabb" testápoló, egyszerűen imádom! :)
Tipp: Ne aggódj az enyhén vajas állaga miatt, mert testhőmérsékleten olvad, ezáltal könnyen kenhető!

1 megjegyzés:

  1. Szia, benne lennél egy oldal cserében? Az oldalamon tudsz nekem írni
    http://anegyelem.blogspot.hu/

    VálaszTörlés